Onsdag och torsdag!

Tjoflöjt! 

Igår fick jag äran att rida den lilla söta Nexis Xandim, även kallad Dimman. Han hade varit i riktigt bra form sedan sist jag red, och jag kände skillnad igår jämfört med första gången jag red honom. Han var inte lika hög i nacken och kort i halsen. Det är ”Dimmans” svårighet, så när jag sitter upp så försöker jag rida på framåt med en lätt hand, så att han ska länga ut sin hals och bli längre och lägre.

Igår tyckte jag att vi lyckades riktigt bra. Han saktar även gärna av hux flux när man minst anar det, speciellt i upptagningar efter ökning i galopp, så jag övade på att öka galoppen, och samla upp den, samtidigt som jag fick driva ordentligt, så att han inte saktade av till trav. Super verkligen att få möjlighet att rida tre så olika individer, det är grymt utvecklande. Imorgon är det dags för Elton igen!

Arras har också blivit riden både igår och idag. Han har skött sig fint, känns mjuk och fin, och det märks knappast att han har vilat november och december!

SOMMAR!!! Underbart!

/Maria

3 reaktioner på ”Onsdag och torsdag!”

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Linda skriver:

  Hej Maria!
  Jag är ungefär lika gammal som du, jobbar heltid som lärare, har egen häst, är gift, och tycker ofta att det är svårt att få ihop livpusslet. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om hur du får ihop vardagen? Du rider ju just nu 3 hästar, och verkar dessutom träna en del utöver ridningen, och hinner med partner (?) och bloggen. Jobbar du heltid? Behöver du pendla till jobbet? Hoppas du inte tycker det är en alltför knasig eller privat fråga, se det som ett tips på inlägg ; ) Tack för en bra blogg!

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Mia skriver:

   Jag är också nyfiken på hur ni får dagarna att gå ihop 🙂

   Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
  2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 dressyrsnack skriver:

   När jag jobbade heltid på Stadium så var jag i stallet antingen supertidigt på morgonen eller sent på kvällen, det var liksom enda alternativet. Just nu jobbar jag inte heltid, men har blivit erbjuden utökad tjänst (lärarjobbet). Jag jobbar även på Stadium på helgerna och som det är nu så hinner jag med allt som behöver göras även som det är mer stressigt vissa dagar.

   De dagar som jag har mycket att göra kommer bloggen i sista hand, och skulle jag börja jobba 100% som lärare skulle jag definitivt sluta blogga. Jag lyckas ha en pojkvän som jobbar väldigt mycket, så jag behöver aldrig ha dåligt samvete om jag är i stallet sent på kvällen, vilket är skönt!

   Jag har 50 minuter enkel resa till jobbet, så de dagarna jag jobbar blir det ganska sent i stallet! Den lilla ponnyn jag rider från Grums sitter jag bara upp på färdigskrittad och klar, och hoppar av och thats it. Elton rider jag de dagar jag har lite lugnare och jag får hjälp med ”markservice” de dagarna av Eltons ägare 🙂

   Det är inte lätt att få det att gå ihop, men kommer det bli mer stressigt för mig under våren, så kommer Arras gå före de andra hästarna jag rider (såklart)! Och träningen utöver ridningen kommer bli lidande!

   Tack själv 🙂 /Maria

   Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *