Idag!

Idag ska Mini få röra på sig ordentligt igen. Hon fick vila igår också, jag var definitivt inte i form för att rida… Men jag gick med henne en sväng i tältet tillsammans med hela ponny-maffian ( 😉 ) och några till. Fullt hus! Mini taggade till lite väl, så jag gick bara en kortis med henne. Men jag gillar inte att hon står still i två dagar, jag är tveksam till att de rör sig speciellt mycket i hagarna nu när underlaget är som det är.

Jag har även nu anmält oss till första starten för i år! Sunne 3 mars, MsvB:3. Jag har drömt två gånger på en vecka att jag ska tävla och inte alls kan programmet. Jag har skrittat runt inne på banan innan startsignal, och försökt plugga in det med hjälp av telefonen. Kan det vara ett tecken på att jag bör börja lära mig programmen nu, det är ju trots allt relativt nya för oss i år?!

20130107-172231.jpg

 

//Emma

5 reaktioner på ”Idag!”

  1. Kul!
    Har också funderingar på och starta säsongen i Sunne, dock på lördagen, vi är bara på Lätt B nivå än så länge, hoppas på Lätt A debut till sommaren! 🙂
    Men får se, annars blir det Färjestad den 7 April.

  2. Åh det brukade jag jämt drömma, att jag inte kunde programmet, brukade drömma att jag sprang runt och letade efter programboken. Det eller att jag stod med hästen i grimma, oknoppad när startsignalen kom, haha.

    Sen har jag faktiskt lärt mig fel program en gång, hade lärt mig en gammal version och insåg det i collecting ring. Pappa sprintade till bilen, hämtade boken, och jag fick läsa in det nya medan ryttaren innan mig red. Red fel en gång. Kan vara min största bedrift i karriären, hehe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *