Tisdag!

Så, då är jag hemkommet efter ett par timmar i stallet. Jag försökte klä mig så att jag inte skulle bli svettig redan innan jag ridit, för det blir så bedrövligt kallt så fort man svettats lite. Jag lyckades sådär. Elton red jag först och då hade jag väst istället för dunjacka, men svettades ändå, så resten av stallvistelsen blev relativt kall.

Elton skötte sig fint, jag läste på ett av protokollen att de hade kommit ut något tidigt i en skänkelvikning, Elton har väldigt lätt för att gå åt sidan, så idag övade vi på att göra skänkelvikning på en längre linje, ganska o-brant. Jag växlade mellan skänkelvikning och sluta, för att göra honom flexibel, och det tycker jag att vi lyckades bra med.

Sedan var det upp till bevis att visa Jennie, Emma och Tina att Elton verkligen lärt sig att öka galoppen sedan den där filmen vi la ut där det gick i slowmotion, haha. Jo då, det har allt blivit bättre sedan filmen, vilken tur! Vi gjorde en hel del enkla byten där Elton skulle enkelt gå kvar i samma form och energi hela vägen genom enkla bytet. Han skötte sig, så jag var nöjd med Elton idag. Nästa ridpass blir på fredag.

Arras känns lite halvt mosig när man grejar med honom nu tycker jag, han har en fantastisk päls, och idag var det ganska varmt, så det var nog bara det. Jag tog tempen eftersom jag är nojig, men 37,6 var ju fullt normalt.

När jag red däremot var Arras på hugget, och känns mjuk och fin. Lite skoj att han inte känts stel en enda dag sedan jag satte igång honom!

 

20130129-190149.jpg

/Maria

 

En reaktion på ”Tisdag!”

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Fanny skriver:

    Jag reagerade också på att hästen jag rider kändes lite apatisk idag medan jag skötte och skrittade fram, men sen var hon hur pigg som helst att rida. Undrar om det kan vara något slags pre-pälsfällning-syndrom? Har nämligen ett vagt minne av att ha funderat på om hon var deprimerad förra vårvintern också…

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *