Mina mål med Mini -2013!

Vad kul att läsa om alla era mål som ni har för i år! 😀

Maria skrev ju att vi redan har skrivit inlägg om våra mål med den här säsongen, men jag kan ärligt inte hitta det inlägget jag skrev, trots att jag kommer ihåg att det har blivit skrivet. Jaja, det kan upprepas!

Mitt främsta mål med året i sig är att befästa bytena i alla situationer. Även i serier. Vi ska arbeta mer med piruetterna och även börja titta mer på piaff och passage. 

Tävlingsmässigt har vi som mål för våren att bli stadiga i Msv B. Mini spänner sig lätt på tävling och vi behöver träna på att få till det på tävling, som vi får på träning. Lätt va? 😉

Sen har Anki och jag lite olika mål. Mitt är att kunna rida Msv B:5 till hösten och sätta kvalen till Msv A. Anki sa halvt på skämt, halvt på allvar; ”Det är inte omöjligt med en St George-start till hösten..” Jo, tjena! 😉

Jag ser väldigt mycket fram mot den här säsongen iallafall! 

IMG_8877

//Emma

4 reaktioner på ”Mina mål med Mini -2013!”

  1. Inga mål i hoppningen?! :O hur vore det om mini fick som mål att mogna såpass mentalt att hon kan klara av att ha hästar som hoppar lite överallt i ridhuset omkring henne —> hon kan åka på RIKTIG hoppträning? 😀 jag kommer i alla fall tycka att det är fantastiskt kul om du uppnår det! ;D

  2. Det här hör inte alls till inlägget men skriver ändå. Jag har ett problem som jag hoppas att ni kanske kunde hjälpa mig med. Det är så att min dressyrhästen är tokseg, arbetsvillig men fruktansvärt långsam (blev han jagad av ett rovdjur skulle han hellre lägga sig ner och bli uppäten än försöka springa ifrån det…) och hur jag än försöker så får jag honom inte kvickare, det spelar ingen roll om jag försöker att variera med uteritter, lite hoppning/ markarbete eller om jag har sporrar och spön i alla möjliga konstellationer, det enda han riktig går fram på är långt dressyrspö och sporrar, eller om jag sitter barbacka på hackamore, men det funkar ju inte när man ska tävla vill ju inte behöva slita ihjäl mig varenda gång det inte går att använda spö… Hur gör jag?? Har ni något tips??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *