Dumma fån!

Jag har varit och ridit Elton och promenerat med Arras nu på morgonen och tagit lite bilder med min fina Iphone. När jag tog bilderna hakade telefonen upp sig och jag fick stänga av kameran. När jag kom hem nu och skulle titta på bilderna så var dom borta. BU! Är det för kallt för honom tro?

Elton hann jag inte rida så länge idag, för det var tydligen löshoppning i ridhuset (jag kollar ju aldrig schemat, så jag får skylla mig själv), men Elton hann gå 30 minuter ordentligt iallafall!

Idag började det lite framstupa sidoläge, men jag tycker att jag lyckades samla ihop honom ganska bra, det gäller att vara stark i drivningen och göra mycket halvhalter för att lyckas hålla ihop det, men det blir lättare och lättare ju mer styrka han får!

Arras är värre än någonsin nu, han hugger, nyper och har miljoner med myror i skallen. Han behöver använda hjärnan han, det blir nog bättre när jag väl får slänga mig upp igen på ryggen! IMG_8148

/Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *