Tillbaka!

Hej mina kära vänner! Hoppas ni haft en bra jul och fått många fina klappar.

Jag jobbar som mest nu mellan jul och nyår, så jag uppdaterar dåligt, men en sak kan jag säga er och det är att jag var in i ridhuset igår för att kika om Arras haltade, och jag tyckte inte mig kunna se att han haltade det minsta. Jag hoppas verkligen att jag kan lite på mina ögon.

Idag ville jag visa Arras för Emma, så att iallafall fyra ögon tittat på honom. Det var dock lite svårt eftersom Arras kastade med huvudet, attackerade mig och gjorde allt annat än jogga rakt fram. Men det lilla Emma kunde se, så såg hon inget konstigt. Det känns superskönt, men jag vill inte ropa hej för tidigt, men vi kan ju iallafall konstatera att medicinen i kombination med vilan har gjort susen!

Jag promenerar med Arras nu ett tag framöver och imorgon ska jag dessutom rida Elton!

 

20121227-124126.jpg

 

Galen häst…20121227-124134.jpg

 

Arras stod och slet i grimskaftet bakom mig så bilden blev aningen suddig, men ni ser vilka det är iallafall!20121227-124142.jpgArras mugg har blivit så mycket bättre!

/Maria

 

En reaktion på ”Tillbaka!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *