Rensar skräp

Och hittade det här, jag tror vi skulle skriva ned resultat och skicka in till klubbens hemsida har jag för mig. Herregud vilket år vi hade, det var tider det! 2005 är längesedan nu!

20121225-105914.jpg

/Maria

5 reaktioner på ”Rensar skräp”

  1. Ja då var vi allt bortskämda faktiskt 🙂 Sen blev det genast svårare ju svårare klasser ställde upp i såklart!

   /Maria

 1. Men hej guldhästen! Har du inte någon äldre film där man får se Arras som lite yngre och mer orefaren? Hade varit roligt att se. Tack för en riktigt inspirerande blogg. Varje gång det känns motigt att gå ut till stallet och ridlusten inte finns där så går jag in här och kikar och genast tänds gnistan igen!
  /Elin

 2. Men herre jisses vilken lista! 🙂 Hade varit överlycklig för en tiondel av era placeringar… 😛 Vad har du fått jobba mest med med Arras? Vad har han haft lätt för resp svårare för och hur var han på dressyrbanan era första starter? Har det gått spikrakt uppåt för er eller har ni haft några svackor? Lite nyfiken på er utveckling då jag själv har unghäst.
  God Jul på er!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *