Men, hur svårt kan det va?

Ja men hur svårt kan det vara att få lite kläm på en liten B-ponny egentligen?

Det kan ju tyckas enkelt att slänga sig upp på en sån där liten sak, men det är det ju inte. Både Elton och jag får verkligen slita här. Jag driver allt vad jag har, och Elton vill inte gå fram, när han kan tänka sig gå framåt vill han gärna krypa ihop och bli låg. 

Vid ett tillfälle när Anki säger mellangalopp, och jag driver mig blå i ansiktet, så går det bannemig saktare och saktare. Gudars skymning vad jobbigt det kan vara att rida!

Den här filmsnutten ”bjur” jag på 🙂

/Maria

15 reaktioner på ”Men, hur svårt kan det va?”

 1. Hahaha jag garva ihjäl mig! Men det är endast för att jag känner igen mig.. Min ponny gör likadant och det händer inte så mycket skillnad, ändå sitter man och är helt röd i huvudet och tar i för kung och fosterland! 😉

  1. Hahaha jag känner precis som dig. Har en kopia av Elton på ridskolan och han är precis likadan, så kan inte låta bli att skratta bara för att jag vet hur hopplöst det kan kännas! Bra kämpat Maria, det är tusan inte lätt att rida småponnyer!

 2. ’amen, så fort du kan då’ x) DET gjorde min dag x) haha, åh vilken vacker nyans av rosa/röd ”rouge” du har i ansiktet;) jaja, det ska märkas att man jobbar 😉 😀

 3. HAHA vad charmigt! 😀

  Kul oxå med en tränare som har glimten i ögat, blir lixom roligare då!

  Elton är ju så jäkla söt alltså 🙂

  Fortsätt kämpa på, vidare till en ny nivå.
  Trevlig helg önskar jag er

 4. Underbart! Vilken lycka att få vara liten tjej och ha någon som DU som verkligen kan fortsätta gå på som du gör. Duktig tjej och busig heeest!

 5. Du som tjatat om ponnysar sen ni startade bloggen, nu har du han ! 😛 haha. Verkligen söt, och med sitt b-ponny mått ser han ju verkligen inte liten ut !! =D

 6. Hahaha! Imponerande sadelläge på b-ponny! Som Maria driver borde vilken sadel som helst åkt fram 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *