Imorgon bär det av…

…till ATG med kungen. Jag har fått tid klockan 13, jag och Arras kommer att åka iväg själva för att kolla upp knäet som Arras på något vis smällde i för ett tag sedan. Jag pratade med veterinär förra veckan och sa att jag inte ville vänta längre nu, man vill ju veta vad det är och om det är någon fara!

Jag pratade även med Anki idag och hon tycker också att det var bra att jag bokat tid, jag har gett det lite tid nu, det har blivit bra mycket bättre, men inte helt bra, det är fortfarande lite svullet och vissa dagar är det lite ljummet. Arras haltar inte, men vid det här laget borde svullnaden vid knäet gått ned, så det känns bra att åka in! 

Jag ber till högre makter att det inte ska vara någon fara. Nu vill vi ju igång och trimma inför nästkommande säsong ju!

/Maria

12 reaktioner på ”Imorgon bär det av…”

  1. Usch då 🙁 detta är första gången vi åker in pga att han skadat/slagit sig! Hoppas din också blir bra snart!

   /Maria

 1. Hoppas det går bra!

  Min har precis varit skadad, kotledsinflammation v.b, stod i sjukhage i 2 månader efter att hon skadat sig i blötan i hagen..
  Hon blev friskförklarad för drygt 2 veckor sen så nu har jag fått börja trava igen, idag sparka hon bakut, bockade, backade ner i diken och försökte sätta iväg, kan aldrig tro att hon är 18 år 😉

 2. Hade en knäskada på min häst (som bånkat i boxdörren när han var otålig) han var väldigt svullen i början och det minskade ner men det gick inte ner ordentligt. Blev långsamt bättre men varje morgon så var det svullet igen. Åkte till klinik som ultraljudade och hittade inget. De visste egentligen inte vad att göra så jag fick ge honom penicillin och då gick svullnaden helt bort. Han var inte halt så jag skrittade under hela perioden med svullnaden. Lycka till, hoppas att det inte är allvarligt.

  1. Oj då… Men tur att det blev bättre med penicillin! Arras har bånkat i väggar i 14 år så det borde vara något annat han gjort, men förhoppningsvis är det något liknande! Vore ju lindrigt!
   Tack!
   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *