Klar i stallet för idag!

Idag fortsatte jag på samma arbete som jag och Anki jobbade med igår och Arras var mycket bättre från start idag än igår. Men jag fick ändå påminna honom om vänster bak upp mot yttertygeln, det blir en helt annan svikt och schwung i honom när han arbetar korrekt upp mot yttertygeln i öppnorna, och där känns det väldigt tydligt när han är helt loss och igenom, över ryggen!

Han har försvarat sig en del med att krulla ihop sig och inte riktigt bli så kvick i bakbenen under en tid, men det tycker jag att vi är på rätt väg med nu!

Jag jobbade lite med att växla mellan trav och passage och red en hel del lätt i passagen, och det var riktigt bra idag faktiskt. Han blev rejält taggad och i slutet lade jag ner honom och rundade till formen, då fick jag sitta och proa mest hela tiden för Arras ville springa fort fort!

Imorgon ska Arras ut i skogen och Elton ska gå ett pass dressyr!

TIB smörjer jag med!

/Maria

En reaktion på ”Klar i stallet för idag!”

  1. Skulle inte ni kunna göra en guid bland täcken, jag menar vilken tjock lek man ska ha när och hur många olika, skulle vara kul att veta mer om det! Och höra eran åsikt!

    Älskar eran blogg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *