TR-ändringar!

Nu har TR-ändringar för nästa år fastställs. HÄR kan man läsa hur det blev! Ett undantag;  Mom 204, anmälningsavgift på 100 kronor vid anmälan till tävling. Tävlingssektionen beslutade att det ska vara en möjlighet för arrangören. Det ska utvärderas efter 2013.

Intressant också att domarna nu kan ge halvpoäng i alla klasser! 

Sen gillar jag också att man nu ska få rosetten ditsatt innan man går in på prisutdelning. Dels tycker jag det ser roligare ut när pristagarna kommer in med rosetterna på plats, och sen ser jag det till min egen fördel; det är mycket lättare att sätta på Mini rosetten utanför banan! 😉 (Nu ska vi bara se till att bli placerade nästa år…)

//Emma

4 reaktioner på ”TR-ändringar!”

  1. Att få på rosetten utanför prisutdelningen var en bra ändring. Förhoppningsvis kan alla få på rosetterna och det ser fint ut redan när man kommer in.

    Ändringen med anmälningsavgiften har en bra tanke. Många anmäler sig bara för anmälandets skull sen drar dom tillbaka. Men är det rätt att det ska kosta 100kr att anmäla sig? Blir det isåfall dyrare att tävla eller kommer bara de resterande pengarna på anmälningsavgiften att dras när anmälningstiden gått ut?

    Flera gånger har det hänt mig att jag fått dra tillbaka anmälan av andra orsaker än sjukdom.

    Som sagt bra tanken, men gillar inte ”bestraffningar”. Mer morötter 😉 inom hästsport.

    1. Mats Eriksson förtydligade detta i kommentarsfältet till ändringarna. 100kr är en del av den ordinarie avgiften, det blir alltså inte dyrare att anmäla utan man förlorar bara de 100 kr om man avanmäler utan giltig anledning. Om man väljer att starta är alltså det samma avgift som tidigare. Tycker det är ett bra initiativ, så får vi väl se efter nästa år om det har fungerat eller ej.

  2. Halvpoängen i alla klasser är jättebra tycker jag. Jättebra för oss på låg nivå, det förtydligar ju ändå vart i spektrat man är. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *