Konstiga saker jag har för mig!

Jag har uppmärksammat nu på senare att jag biter ihop mina framtänder stenhårt när jag koncentrerar mig extra mycket när jag rider. 

När jag var hos tandläkaren för längesedan frågade de om jag ligger och ”gnager” med mina framtänder när jag sover… Hmm, hur sjutton ska jag kunna veta det? Jag sover ju… Men jag har märkt att jag biter ihop mina framtänder stenhårt när jag rider.

Knasiga saker man har för sig. Jag minns för flera år sedan när jag red fram inför en tävling och Emma hojtade åt mig att jag skulle stänga mun, tydligen så lyssnade jag på henne då för nu biter jag ihop stenhårt istället!

 Örebro 2011

/Maria

4 reaktioner på ”Konstiga saker jag har för mig!”

  1. Du märker det t ex om du är öm i käkarna när du vaknar eller känner dig supertrött när du vaknar fast du sovit tillräckligt många timmar. It’s a pain in the ass men bettskena är jättesexigt ;).

  2. Tyvärr är det ett stort problem i dagen samhälle. Ihopbitning både på natten och under dagen vid koncentration. Stressiga perioder i vårt liv avspeglas ofta i vad vi håller på med på natten ex gnissling/pressning. Var glad att du pressar på dagen. Då kan du aktivt bli medventen om det och försöka slappna av i käken. Lycka till 🙂

  3. Jag biter stenhårt om jag blir irriterad/frustrerad när jag rider.. På tävling rider jag alltid med öppen mun alternativt roliga grimaser, vilket jag brukar få höra och dessutom x antal bilder som är obrukbara 😉
    Har dessutom bitit av tandflisor så det blev ordentlig utfrågning hos tandläkaren då jag jag senast fick en nyanställd. De var helt säkra på att jag haft anorexia/bulimi/överkonsumerat läsk.,,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *