Lurvpelle

Nu har pälsen växt lite till på Arras och jag tycker aldrig att jag kan få honom ren. Det virvlar runt dam och hår och lägger sig på ungefär samma ställe som innan jag började borsta. Helt omöjligt. Men han är ändå relativt blank och det är väl tur det. Jag ger Arras olja varje dag i betforen, jag tror att det gör gott. 

Idag red jag Arras i ridhuset, han är fortfarande lite loj, lite ouppmärksam och lite seg i reaktionerna, men när jag ”jagat” igång honom lite och han kommer igång (efter ungefär 40 minuter) ja då är han ganska fin, men det tar tid och jag får vara kvick och tydlig i mina hjälper. Det känns inte jättebra inför tävlingen kan jag ju erkänna, men vi får se hur det känns efter morgondagens pass!

/Maria

4 reaktioner på ”Lurvpelle”

    1. Därför att jag vill inte klippa honom mer än en gång per vinterhalvår, eftersom han är bedrövlig att klippa, och det är onödigt att klippa innan han satt klart all päls! Ja klipper honom lite senare, då brukar det inte växa ut så snabbt. Thats why =)

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *