Åt rätt håll!!

Nu känns det som att det verkligen går åt rätt håll igen. Idag red jag ett lättare dressyrpass på Arras och han kändes riktigt fin. Och jag är dessutom så glad att har börjat rida med spöet mellan händerna (har fortfarande inte svängt förbi någon kinarestaurang)!

Idag var Arras mycket lugnare och mer sluten i munnen, och det känns som att han är mer jämn i handen när jag tvingas hålla händerna där dom ska vara, jag hoppas verkligen att det fortsätter såhär! 

Eftersom jag ridit två dressyrpass innan idag, så blev det ett kort och positivt pass, men mycket beröm. Det kändes som ett roligt pass, Arras gick med spetsade öron och kändes verkligen positiv. Kan det vara så att det smittar av sig, när jag är positiv mot honom, så ger han mycket tillbaka!? 

Imorgon ska vi ta en skogstur, välförtjänt!

/Maria

2 reaktioner på ”Åt rätt håll!!”

  1. Så himla söt han var på den bilden, ser nästan ut som en busig liten ponny! Men ack va snygg han är på dressyrbanan!
    Bra jobbat!

  2. Tycker verkligen det stämmer på de hästar som jag har hållt på med, att om man ”skickar positiv energi” till dem så får man tillbaka så otroligt mycket! Är man glad och positiv mot hästen så kämpar den mer för en helt enkelt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *