Morgonbesök!

Imorse var jag en sväng till stallet för att göra iordning lite krafftburkar innan jobbet. Rida ska jag göra runt 17 tiden idag. Jag är enormt sugen på att rida ut i skogen och fräsa lite, men imorgon är det Ankiträning så jag vill gärna känna igenom honom idag.

Jag tror bestämt det får bli en liten uteritt efter dressyrpasset. Jag tänkte inte rida så hårt idag, lite beronde på hur han känns!

Utebana hade passat perfekt att rida på idag. Vi har en utebana men jag tycker inte att underlaget är optimalt där (lite beroende på vad det är för väder och om det har regnat etc). När vi jobbade nere i skåne hade de nått slags gummimaterial (gummipluppar) på dressyrutebanan, det var riktigt bra svikt i det minns jag. Det är synd att vi inte kunde få mer pengar, så att man kunde fixa iordning underlaget på en så fin utebana som vi ändå har!

Bild från förra året!

/Maria

5 reaktioner på ”Morgonbesök!”

 1. va det gummiflis ni hade i skåne?
  Min tränare hade det hos sig, men nu har några ”viktiga personer” bestämt att gummiflis ska va förbjudet som underlag i blekinge. Det är dock mitt absoluta favoritunderlag på utebana, dammar inte och fryser i princip aldrig.

  1. Jag tycker inte om när underlaget känns för stumt, det är bra om man känner att det är lite svikt i underlaget tycker jag. Det ska inte vara för djupt men heller inte för hårt. Jag gillar inte sand-underlag och heller inte när underlaget känns som en hård grus-fotbollsplan. Jag var nyss i Lidköping och dom hade liksom träflis eller hur jag ska förklara. Det var inte för mjukt, inte för hårt utan precis lagomt och det kändes som att det verkligen var bra svikt i underlaget =)

   Flummigt men det är svårt att förklara!

   /Maria

   1. Ahaa okej, tror ja förstå va du mena 🙂 Det är ju lite svårt att förklar så.
    Menar du bark, typ som på eljusspår? Vissa brukar ju ha det och det är många som tycker det är bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *