Elton för Anki!

I måndags red jag för Anki på Elton, det var väldigt nyttigt. Jag rider inte Elton så ofta, det har blivit ungefär en gång i veckan nu på senare, men då är det bra att ha fått lite tips för Anki om vad jag ska tänka på.

Jag tycker fortfarande att det är väldigt ovant att sitta och driva en så liten häst, när man är van att ha benen liggandes intill magen, det är på något vis jobbigare att inte ha lika mycket kropp att klämma om! Men det är ju en vanesak säkerligen.

Anki ville under lektionen att jag skulle få mer fart på Elton och ni kommer förhoppningsvis se skillnad från början av lektionen till slutet. Han är lite låg i formen, men jag hade behövt en kvart till på mig kände jag där i slutet. Det är inte ”bara” att lyfta upp formen, bakbenen måste vara tillräckligt aktiva, han måste vara tillräckligt loss och igenom osv.

Jag tycker att han bär upp mig bra för att vara så liten 🙂

Här har vi filmen:

/Maria

7 reaktioner på ”Elton för Anki!”

    1. Haha jag vet, hur svårt kan det vara liksom? SKITSVÅRT! 😉 Elton är jobbigare än Arras rent fysiskt att rida!

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *