7 reaktioner på ”Snobbigt och fisförnämt”

 1. Hahaha, ja kanske när de kommer till stallet. Jag behöver bara ta av min dam täcket så ser jag förjäklig ut 🙂
  Men det tycker jag är lite av charmen ändå, vad vore hästlivet utan lite smuts.

 2. Härligt att se! Trodde att det bara var jag som såg ut som hej kom o hjälp mig efter att ha varit i stallet en dag… ”Alla andra” ser alltid så rena o fräscha ut! Hur gör de?????? =)

 3. Gött att det inte bara jag som ser ut som en gris efter jag varit i stallet 😉
  Att jag sen har en lerälskande gris till häst hjälper ju inte direkt…. Är alltid grå när när jag åker från stallet, att tvätta stallkläderna känns ganska onödigt just nu.. 😛

  1. Detta trots att hon har täcke med hals.. Fast täcket är ju täckt av lera så man får stenlunga när man tar av det 😛

 4. Haha, så underbart! Inte bara jag som ser ut som jag blivit rullad i tjära å fjädrar efter 1 min i stallområdet. Har alltid kännt mig som en sån lergris när jag efter ett pass på Donnan mött samma människa på ICA som jag precis spenderat 50 min med i ridhuset å den människan glider ur sin vita volvo med vita alt beiga lädersäten i sina fläckfria vita alt beiga pikeur med en vit väst. HUR!?? Jag såg ju henne!! Hon red ju oxå!!! Hur i H-e??!!! Å varför ser jag ut som 7 svåra år?? Å, måste jag erkänna, (även om de på ICA får skylla sig själva att de valde handla samtidigt som jag, de kunde välja att lämna) luktar säkert som det oxå.

 5. Så vill man vara lite fin, med en ljus jacka – så är man garanterad att få grönt hästdregel på alltihop. Det slår aldrig fel. Igår hade vi nytvättade skydd och schabrak, och det var blött på ridbanan. Alltså såg vi ut som vi just kommit sist i en kapplöpning. Suck! Och så finns det dom där som alltid håller sig precis fläckfria, med håret perfekt, som gör samma saker som jag i stallet. Hur bär dom sig åt???

  1. Haha jag vet fasen inte hur de bär sig åt, de kanske har överdragskläder när de ska borsta! Arras dregglar alltid på mig!

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *