Ridsportsmässan i Grums!

Ja, igår var ju jag och Maria med på den nyuppstartade ridsportsmässan som anordnades av Sadelmakeriet i Grums.

Detta var då första året för denna mässa och det var lite nervöst innan det öppnades, skulle det komma någon överhuvudtaget? Men jodå, visst kom det folk och jag tror arrangörerna tyckte att det blev en lyckad tillställning. Mässan är idag också, men jag och Maria hade ingen möjlighet att vara med båda dagarna.

Men det var jättekul och vi vill tacka Sadelmakeriet för att vi fick vara med! Vi hoppas att denna mässan kommer att bli ett årligt event, för det är ett grymt bra initiativ.

Vi hade en tävling i vår monter med den mycket svåra frågan; Vem vann Jerringpriset 2011? Svaret var förstås Rolf-Göran Bengtsson och vinnaren blev Gerd Stanford, som då vann en hel korg med häst och -hundprodukter sponsrat av Sadelmakeriet. Vinsten finns även att hämta där! (Vi kontaktar även vinnaren!)

Vinstkorgen!

Hundprodukter i Slottsbron var också där!

// Emma

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *