En vecka kvar…

… till min och Arras första start det här året. Det ska bli riktigt kul och jag hoppas att Arras kommer vara i fin form tills dess. Igår blev det en heldag på mässan, så då fick Arras endast en liten promenad innan kvällsmaten.

Idag blir det ett dressyrpass, för att checka läget inför träningen imorgon. Om Arras känns fin idag rider jag nog igenom några delar av programmen vi ska rida, för att fila lite på dem.

Imorgon är det dags för Ankiträning. Jag ska prata lite med henne om hur hon tycker att jag ska lägga upp veckan, men jag kan tänka mig att det blir lugnt tisdag, dressyr onsdag och torsdag, uteritt fredag och trimning lördag, tävling söndag – måndag.

Lite blandade bilder från igår:

image

Första grässtråna för Arras i år!

image

Vissa hästar är grisigare än andra!

Bilder från igår:

Oj, vad glada vi var!

/Maria

 

2 reaktioner på ”En vecka kvar…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *