18 reaktioner på ”Mer från mässan!”

 1. Haha, min kompis sa samma sak till mig om hjälmen 😛
  Såg er där men det var så mycket folk så jag ville inte störa. 🙂
  Var dock lite besviken på mässan, inte alls vad jag förvänta mig..

 2. SV: tack så mycket! =) just nu är hon under igångsättning från en längre tids skada, men bara de senaste veckorna har det hänt jättemycket med muskulaturen på henne så det känns som att den fina formen som var där för nio månader sedan är påväg tillbaka!

  vet ni förresten vad HV Polo-hjälmarna ligger på för pris och var man kan få tag i dessa? =)
  PS. Tack för bra läsning!!!

  1. Jag vet inte vart de finns och köpa på nätet, men här finns de säkert på Sadelmakeriet i Grums. Jag vet dock inte vad de kostar.. Men jag blev riktigt förtjust i den bruna!! //Emma

 3. Åh den svarta HV jackan med bruna detaljer var dödligt snygg! Är detta från typ vinterkollektion 2012? Eller finns den att köpa redan?

  Tack för grym läsning!

  1. Den var från höstkollektionen 2012, så man kunde beställa den nu och få den till hösten! //Emma

  2. Jag ÄLSKADE den också! Men det är nyheter som kommer komma hösten 2012, så det går bara att beställa, men man kan inte få den fören i höst..

   /Maria

 4. HV Polohjälmen finns på Färjestad (frtab.se) också, har för mig att den kostade runt 2500 kr. Den är så himla snygg i brunt!
  Fin tävlingstopp! 🙂

 5. Jag ska faktiskt vara ärlig och säga att den hjärt-prickiga hjälmen hag jar provat, och den var bara såååå himla skön! Provade den mest som en kul grej, men helt ärligt så funderade jag faktiskt på att köpa en sådan, trots att jag är 20 år för att:
  1. Min whitaker hjälm är jag väldigt rädd om, den är inte ute om solen gassar eller om det är regn i luften.
  2. Det är bra ventilation i hjälmen
  3. En sån hjälm sticker ju verkligen ut, så ingen i min ålder med lite vädrighet skulle låna den, och om man tappar bort hjälmen så är det ju lätt att beskriva hur den ser ut 😉
  4. Den är FRUKTANSVÄRT SKÖN
  5. Jag har så litet huvud att barnhjälmar är de som passar mig bäst 🙁

 6. Ett tips till dig Sofie – den hjälmen finns i blått och svart också! Jag har en blå och är supernöjd med den då den är precis så skön som du skriver! Lätt, ventilerad, smidig och ställbar. Den är jätteskön och så slipper man bli kokhet om knoppen när man svettas i ridhuset/på utebanan. Min blå är då utan de så charmerande hjärtprickarna förstås, men jag antar att det kanske inte var just mönstret du älskade med hjälmen? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *