Men de här då?

Maria köpte ju görsnygga chaps på Hööks för ett tag sen. De finns tyvärr inte kvar i sortimentet längre.

Men så hittade jag de här på nätet, som jag ska kolla närmare på i butiken. De ser ju bra ut? Någon som har? Eller vet om de är bra?

Gaiters Horsehead

// Emma

7 reaktioner på ”Men de här då?”

  1. Jag har kikat på detta på nätet, riktigt snygga. Men, om man kikar på måtten så verkar de väldigt korta tycker jag.
    Om du ser dem IRL så skriv gärna ett inlägg om hur de är i storleken.

  2. Jag köpte dom för några månader sen, men dom sprack i sömmen efter bara några veckors användning. Gick och bytte till ett par nya (uppdaterad modell) som jag haft i nån månad nu och är ganska nöjd med. Dom är snygga, sitter bra och har inte slitits lika mycket som dom första. MEN dom är lite korta i skaftet för dressyr (har normallånga ben).

  3. Hej Emma, när ja såg det här inlägget du hade gjort så kom det upp en bild i huvudet som sa att du borde köpa dom här! Så snygga och har sett dom på en butik ”här uppe” och dom är så snygga och fint läder i dom! Det är helt klart värt att lägga ut lite extra pengar och få ett par riktigt snygga 😉 / Ida

    http://www.rytteriet.nu/product59-270.html

    1. Det var ju riktigt snygga… Men åå, jag vet inte om jag vågar köpa något så dyrt utan att ha provat först!! //Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *