Film från Bosse-träning!

Här kommer första filmen från träningen igår. Tyvärr hörs inte Bosse så jättebra.

Jag fick träna mycket på att hon skulle gå fram till innertygel, och att hon ska vara kvar i ställning, trots halvhalter på ytter. Jag fick även lite hjälp med öppnorna och slutorna som de ligger i programmet. I slutorna ska jag tvära mer än vad jag gjort, det måste jag tänka på!

 

 

// Emma

7 reaktioner på ”Film från Bosse-träning!”

  1. Väldigt intressant att se, då jag när jag tränade tidigare i veckan fick sitta och trimma på exakt samma sak. Nämligen att gå fram till innertygeln o behålla ställningen samtidigt som man tar halvhalter på yttertygeln 🙂 Låter så enkelt o självklart, men är väldigt svårt o tyvärr något som jag ibland slarvar med när jag sitter o rider själv…..

  2. Fina Mini! Du sitter bättre med överlivet, ffa armbågarna, idag än när du red för Anki sist. En liten iakttagelse bara… 🙂

    1. Det var en bra iakttagelse det! 😉 Just mina armbågar har en tendens att flyga iväg ibland, och det syns extra väl när jag rider i tshirt… //Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *