Rekommenderas inte!

Jag köpte nya hagboots på Hööks för ett par veckor sedan. Visst, de var billiga, men höll inte alls bra! Efter ungefär tre veckors användande ser de ut så här:

Det är även hål på andra sidan. Kanske är bra när man rider, men inte att använda i hagen! Små i storlekarna var de också, min minihäst fick ha large! Jag tycker även att passformen var sådär, de går väldigt högt upp i karleden. Dock har de inte skavt något så det kanske inte är hela världen..

Detta märket är det på dem:

// Emma

9 reaktioner på ”Rekommenderas inte!”

  1. Jisses! 😮
    Jag brukar använda mej av Globusmärket när det gäller boots:) Tycker de har funkat bäst, men då jag inte har skydd i hagen så vet jag inte hur länge de överlever där x), men de är slitstarka tycker jag under ridning iaf:)

    1. Jag köpte också de terrängbootsen! Superb passform MEN efter bara 5 användningar i ridhus är de trasiga 🙁 Fick tips av en tjej att köpa Professionals Choice bootsen istället på GHS så det har jag gjort. Får se om de håller bättre. Skittrist när saker inte håller 🙁

  2. Har också köpt boots från hööks för några år sedan. De var super dåliga de med! Det var reflex på som lossnade efter några veckor o de åkte av under ritten!Visseligen red vi i snö men tycker ändå de borde sitta bättre. Det slutade med att den näst sista jag hade kvar hamnade på skogsstigen under snön o den fick ligga kvar där. Den sista slängdes… Så tråkigt det här med dålig kvalité!

  3. Hmmm.. ajdå! Hade tänkt köpa dessa att använda som vanliga ridboots, men då går de bort. Inte värt att lägga pengar (även om det inte är så mycket) på något som inte håller!
    /www.fridahallgren.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *