Bilder från dagen!

Har alla haft helt underbart väder idag?! VÅÅÅÅR!!

Mini fick vilodag idag, eftersom hon blev så trött igår. Vi tog en 30 minuters lång promenad i ridhuset istället. Varför vi inte gick ute? Därför att jag hade gympaskor med hål på, och det är ganska så blött i skogen…

Hon fäller en del…

Hagarna är lite halvroliga just nu..

// Emma

10 reaktioner på ”Bilder från dagen!”

  1. OT: OM inte inte har sätt War Horse än, gör det!
    (Blev just klar med filmen och blev tårögd några gånger genom filmen, kan iofs kanske ha med mig själv att göra, då jag är gråtmild).

  2. Ja, nu är det bannemig VÅÅÅR! I Skåne var det riktigt härligt idag, lite blåsigt (som alltid iofs) men så milt i luften! Longerade i bara tröja och väst, härligt! Gud vad glad man blir när man slipper frysa konstant 🙂

  3. Mini är så sjukt lik min häst (eller min häst är sjukt lik Mini), speciellt huvudet;) Mini har mycket mera massa, men kan tänka mig min häst om några år då han blivit lite äldre, en kopia av mini nästan 😉

      1. Ja det är lite små roligt! Min är också e: Florencio- (Jet set D-Resenkavalier), vilket inte betyder att dom behöver vara lika bara för att dem har samma pappa, men så sjukt lika! Ibland tänker jag men den bilden känner jag inte igen, nej just det jag kolla inte igenom min egna blogg…. haha 😉

  4. Alltså… Ja bli ju lite avis på er faktiskt.. Här är det över 1 m snö å mer kommer det.. Känns som att våren är långt borta än, för här börjar det väll vara, som det är hos ni nu, typ i maj… ;(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *