Mini idag!

Jag hade en pigg dam idag, och tillråga på allt var vi 4 stycken i ridhuset. Jag försökte verkligen att stänga av de andra, och ställa henne ifrån dem och ja, det funkade sisådär, men en förbättring iallafall! Hon är alltid mer rädd när hon är pigg också… (Hon blev rädd när Arras skramlade med betten tillexempel….)

Men! Exakt så här är hon på framridningar. Så jag tänkte, då måste hon ju kunna klara av att göra byten. Så jag provade två stycken, och det gick jättebra!

Det har verkligen lossnat så himla mycket nu sista tiden med just bytena, för bara två månader sedan så sa jag, halvt gråtfärdig, till Maria: Hon kommer aldrig att lära sig byta…!

Hon kommer inte alltid att göra det bra. Hon kommer att missa många byten på tävlingsbanan. Men hon kan och hon vet hur man gör nu! I och med det så är hon mycket lugnare och drar inte iväg före/efter. Hon har en riktigt bra galopp, Anki har hela tiden sagt att hon ska inte ha svårt att byta med den galoppen. Och nej, det har hon kanske inte heller, men psyket har satt små käppar i hjulen.

Men nu så!

Vi var ute och fotade lite i de sista solstrimmorna. Mini kunde som vanligt inte stå stilla i mer än 10 sekunder..

// Emma

10 reaktioner på ”Mini idag!”

 1. Har också köpt den där tröjan, gud va skön och varm den är! 🙂
  Tänkte mest ha den hemma och på tävling.

 2. Som de andra, snygg tröja vart är den från? Och sen är jag bara nyfiken duu kallade Mini ponnyhäst i ett tidigare inlägg, hur hög är hon?

  //Therese

  1. Tack! Den är från Horze.
   Haha, ja jag kallar henne ponnyhäst ibland, men hon är faktiskt 163-64 cm! 😉 Men hon beter sig som en ponny många gånger.. 😛 //Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *