Förändring på G?

Ikväll ska jag och Emma ses för att fundera ut hur vi vill att bloggen ska se ut. Nu har designen och headern sett ut såhär bra länge och det vore lite kul med någon förändring. 

Själv gillar jag inte typsnittet på texten, jag tycker att den inte är så clean som jag vill ha den. Jag älskar däremot vår header. Både jag och Emma vill nog ha bloggen stilren och inte för rörig. 

Vad tycker ni? Gillar ni utseendet på bloggen? Hur kan vi göra den bättre?

/Maria

9 reaktioner på ”Förändring på G?”

  1. Ja vet inte riktigt vad jag tycker, men det första jag tänkte när jag kom in på eran blogg första gången var att den var lite ”platt”.
    Ja vet inte riktigt varför, men det kan ju bero på att den är så ljus överallt, själv gillar jag ju när det är lite mer kontraster iaf 🙂

    Men jag skiter fulständigt i hur eran blogg ser ut bara den går att läsa utan problem 🙂

  2. Och det första jag tänkte på när jag läste er blogg var att ”oj vad ljust och fräscht!” (haha, kom att tänka på Fredrik Lindström & Henrik Schyfferts pjäs nu, men jag var inte alls ironisk!) och är det något jag har svårt för så är det just bloggar där det är för stora kontraster! Som tex den bloggen som tjejen bakom Tophores.se har, den är mörk med vit text och det är såå svårt och jobbigt för ögonen att läsa den efter någon minut, riktigt jobbigt! Så gör INTE så är mitt tips! Annars gillar jag allt, keep up the good work! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *