Dagens bravader!

Dagen har sett ut såhär:

* Vaknade jag hemma hos mor och far, klev i kläderna och åkte till Sörmon för att klä av Arras nattlindorna.

* Sedan åkte jag tillbaka till mina föräldrar och åt frukost.

* Efter det tog jag mig en tripp till Bordrocks och inhandlade en liten hjälm till mig.

* Efter det styrde jag bilen till Sörmon för att mocka, göra mat och fixa allt som skulle fixas.

* Åkte hem till mor och far för att luncha.

* Tillbaka till stallet där jag ser att Arras är lite varm och lite lite svullen på framsidan av ena bakbenet (efter fallet igår). Jag och Tina, vars häst hade trampat sig ganska ordentligt på ena bakbenet tog en skogspromenad. Arras var lite smått galen, Tinas häst var jättesnäll.

När vi kommer tillbaka så ser jag att benet ser fint ut igen och för att inte låta Arras bli en fara för sig själv och för personalen så valde jag att jogga väldigt lätt i ridhuset. Arras var superdupermega pigg, jag skrittade mycket och joggade lätt i 10 minuter max!

Jag hoppas på att han är som vanligt i benet imorgon, det vore trist att inte kunna trimma ordentligt inför Bosseträningen. Håll tummen!

image

Arras gillade inte att gå som nummer 2, sparkade bakut och kunde inte riktigt behärska sig!

image

Nyputsat träns

image

Nyputsad sadel

/Maria

7 reaktioner på ”Dagens bravader!”

  1. Nej från början var den ljusare än mörkbrun, men med åren har den blivit lite mörkare. Men är mer rödbrun än mörkbrun!

   /Maria

 1. vilken hjälm blev det? Jag har ju precis köpt JWn men tanken är att ha den som tävlings/finhjälm och ja ”hemmahjälmen” är riktigt skabbig nu :p
  Nån koll på hur passformen på Lamicellen är? alltså, vilken huvudform passar den till?

  1. Det blev en Lamicell, den går att justera baktill som en cykelhjälm, superskön! Tror den passar de flesta huvudformerna! Kvinnan i butiken sade att de inte tillverkar JWn längre! Vart hittade du den och vad kostade den?

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *