Lamicell ”Master”

image

Det blev en Lamicell ”Master” för min del. Det känns som ett bra val. Den kostade 999 kronor från början men var nu nedsänkt med 20%. Den väger nästan ingenting och känns väldigt luftig och bekväm.

Den dagen jag väljer att tävla i hjälm istället för i hatt eller den dagen jag inte får tävla i hatt längre, så får jag införskaffa den hjälmen som jag tycker är snyggast just då. Modet ändras ju hela tiden och snyggare modeller tillverkas. Men till träning så kommer den här bli alla tiders!

 /Maria

5 reaktioner på ”Lamicell ”Master””

  1. Sv: man får hitta sitt sätt att vika kragen men det är rätt så lätt. Mamma rider i piké under sin frack och även hon tycker att det är mkt skönare än vanliga tävlingströjor.

  2. Sv; köpte min på Svensk Ridsport i Kungsbacka och den kostade 2599, nedsatt från 2999. Tog den utan strass för med strass kostade den över 3000 och det tycker jag inte att det är värt. Den finns hos både Cheval, Charlies och Myone att beställa på nätet.

    1. Ah jag vet inte varför jag fick för mig att du menade någon annan hjälm, på Bordrocks i helgen var det 20% på 2599 kr på den hjälmen, men jag valde ändå en Lamicell… Dumt kanske men där sparade jag ju mer än 1000 kr…

      /Maria

  3. Åh, bra val! Så himla skön hjälm. Min kompis har en sån och jag brukar låna den så ofta jag kan! Skulle köpa en själv om jag inte redan hade en hjälm 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *