Första tävlingarna!

Igår anmälde jag mig till årets första tävlingar! Nu börjar det!!

Jag trodde inte att det skulle gå, då det fortfarande står att min licens måste godkännas av klubben, men det verkar funka ändå.

Först hade jag bara tänkt att starta i Karlskoga den 10 mars, men jag impulsanmälde även till Åmål helgen innan. Då blir det en MSVC:1 och i Karlskoga ska vi starta en MSVC:2! Man får passa på när det finns tävlingar, och det blir våra enda starter i mars.

// Emma

5 reaktioner på ”Första tävlingarna!”

  1. Åh vad kul att du kommer till min klubb KgRK 😉 kan säga att du hade tur som anmälde dig i tid, det är redan fullt i nästan alla klasser!! Öppnade för anmälningar i fredags :O

    1. Jag anade att det skulle bli ont om plats när det var begränsat till 20 per klass.. Hade inte ens tänkt att prova innan licensen var godkänd, så det var rena turen! 🙂 //Emma

  2. Jag skulle också dit, men när jag skulle förnya licensen på tdb har det blivit något fel så jag har tydligen inte grönt kort längre 😉 mailade de så jag skulle hinna anmäla ändå men sen blev klassen full 🙁

  3. Du åker inte till Sunne den 18/3 då? Det blir MSVC:1, MSVC:2 och en MSVB då har jag hört! Vet inte om det går att anmäla än dock!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *