Emma och Mini diskuterar!

Konversation när Emma och Mini travar över bommar:

Mini: ”Alltså, det här är ju ganska kul faktiskt, men varför går det så långsamt?!”

Emma: ”Ptroo, hooo, luuugn, stopp”

Mini: ”Äh, va fan kom igen nu! Nu drar vi på lite tycker jag”

Emma: ”PTROO, HOOOO, LUUUGN, STOPP”

Mini: ”Nu sticker jag!”

Emma: STANNA!!!

// Emma

En reaktion på ”Emma och Mini diskuterar!”

  1. Hahaha…..ja så kan det gå när man har en häst som gillar det man håller på med…
    Jag hade en likadan dag utomhus på grusvägarna med stormen virvlandes omkring oss….han sa Tjohoo vad skoj det var o såå pigg o galen jag blev! Medans jag som satt på ryggen kanske skulle tänkt på att ringa o kolla upp min olycksfallsförsäkring…. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *