En liten hiss!

(Nu gör jag det igen, hissar fast vi har sagt att vi inte ska göra sådant på bloggen! Varför? Det kommer jag inte ihåg…)

Jag hissar sidan Bukefalos.com! Och då forumdelen. Där finns så mycket kunskap om alla ämnen inom hästvärlden, och jag kan bli sittandes i timtal och bara läsa inlägg efter inlägg, och lära mig massor!

Det är allt från riktiga proffsryttare med superfina pållar till mer amatörryttare som vill lära sig. En medlem är berridare åt Patrik Kittel och ibland lägger hon ut bilder på de fina hästarna hon rider… Ojojoj!

Jättekul att läsa där iallafall, så där tycker jag att ni ska titta in, om ni inte redan gjort det!

// Emma

6 reaktioner på ”En liten hiss!”

  1. Åh! jag är aldrig där inne….bara här =p
    Men det vore ju skitkul o se lite från Patriks trakter…kan man söka på den här tjejen som jobbar hos honom???? Typ nåt smeknamn?? Vore så kul o få läsa lite om hur de har det där nere.. =)

    1. Haha, det räcker ju gott det! 😉
      Hon heter ”Lancet” på buke, dock skriver hon inte så mycket om stället/jobbet, men lägger ut sjuukt fina bilder istället! 😀 // Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *