Gjorde en avstickare

Höök´s ligger cirka 15 meter från motorvägen som jag åker på två gånger om dagen. Igår svängde jag faktiskt in och besökte butiken, inte för att jag behövde något, utan bara för att jag ville kika lite.

Jag lade ut några träns för några dagar sedan här på bloggen. Ett som var ljusbrunt, det såg faktiskt helt okej ut live. Men det är ju inte på långa vägar samma kvalité på materialet jämförelsevis med lite dyrare grejer, inte helt oväntat.

Men det andra tränset jag lade ut här såg inte ut likadant live. Så här såg det ut:

image

Däremot hittade jag ett par skor som jag skulle kunna tänka mig att köpa när mina egna har gjort sitt:

image

Just nu var utbudet i butiken lite väl magert enligt mig men Elin (en av de i personalen som jag känner) sa att jag måste hålla utkik när nästa katalog kommer ut, då kommer det förhoppningsvis nya fina grejer till butiken!

/Maria

9 reaktioner på ”Gjorde en avstickare”

 1. Var också in dit igår och köpte en stång. Den fanns endast i 14. Tur var väl att det var 14 jag skulle ha 🙂 Tkr dom har haft det ganska magert de senaste gångerna jag vart in där nu :/

   1. Jag har också dom där skorna, men har tyvärr fått en del skav av dom.. Men snygg är dom iaf 🙂
    Få hoppas det ger med sig med skaven så ja slipper det!!

     1. Har inte använt dom så speciellt mkt än eftersom det tog sån tid innan jag fick tag i dom..
      Å matchningsmänniska som jag är så använder jag nu den bruna utrustningen mindre nu 😛
      Men ska börja ha dom mkt mer så då kanske det ger med sig 🙂

 2. Köpte det bruna tränset på postorder och mitt är snyggt IRL 🙂 färgen är inte alls sådär konstig som på bilden här! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *