Det försvunna låset

Jag är extremt bra på att tappa bort saker. Eller ja, hur ska jag uttrycka mig… Jag är extremt bra på att tro att jag tappat bort saker.

Emma vet vad jag snackar om. Igår tappade jag bort låset till mitt skåp. Jag letade igenom hela skåpet, varenda liten vrå. Jag letade igenom hinkar och lådor, fickorna på mig själv och golvet runtomkring, jag fick till och med hjälp att leta.

Det var spårlöst borta. Ingen kan väl vilja sno mitt lås? Mamma fick komma med ett nytt lås till stallet..

Igår tog jag ut sadel och täcket vi använder vid framskrittning, jag skulle slänga upp täcket på sadelhängaren och låset trillar ned på backen. MEN DÄR!! utbrast jag. Emma stod inne i sadelkammaren och skakade på huvudet.

Låset måste ha hakat i täcket och följt med in i skåpet, eller så har jag pillat in låset i täcket, som låg på sadeln. Mycket märkligt. Risken finns nu att ingen kommer tro mig nästa gång någonting är borta för mig…

Jag på Flyinge!

/Maria

3 reaktioner på ”Det försvunna låset”

  1. haha, låter som jag xP
    bara senast förra helgen så hade jag ”tappat” min telefon på jobbet..
    Å jag var bombsäker på att ja hade haft den inne på jobbet å att jag INTE hade lämnat den i bilen.. Dom frågade mig fler gånger om det också.. ”Är du säker du har haft telefonen idag?”
    Men gissa vart den var? JO, i BILEN!
    Fast jag skämdes en hel del så ja ljög å sa att den låg vid nyckelskåpet å att ja troligtvis hade lämnat den där när jag plockade på mig nycklar :S Hahaha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *