Inge fel

Jag tycker faktiskt att Höök´s har en del fina träns. Nu var det ju inte träns jag skulle köpa egentligen, men man blir allt sugen på att köpa sig ett träns till…

Det på bilden längst ned har jag nog inte sett på Höök´s förut. Finns det någon av våra läsare som har något av dessa träns? 

/Maria

16 reaktioner på ”Inge fel”

 1. Jag har det översta i svart, med annat pannband. Skulle så gärna ha det i mörkbrunt också, men har ju ingen brun sadel…tycker det är ett jättebra och snyggt träns till bra pris. 🙂 Möjligtvis lite stort i storleken?

 2. Jag har det första i den ljusbruna färgen. De säljs i mörkbrunt och svart nu i katalog. Men jag har sett att det ljusbruna säljs i butik än! Det är helt underbart läder och så snyggt med rundsytt… (Jag har detta träns på nästan alla bilder på Arthurs Mamma – fuxstoet!) Dock så tappar pannbandet stenar lätt…

 3. Jag har också det översta tränset, riktigt bra kvalité med tanke på priset. Har haft mitt över ett år nu och med lite putsning ser det precis lika fint ut som dagen då jag köpte det, pannbandet har jag dock bytt ut..:) Hade innan dess också ett träns från GM som fick hänga med under ponnyåren, det utsattes för både det ena och det andra men höll sig ändå fint under de 5 åren jag hade det 🙂

 4. Har det översta! Köptes till Yoghurt, men nosgrimman är grymt stor så Edgar o sedan Edel har fått det i stället. Sådär är omdömet från mig, inte i närheten av OS och Schockemöhle tyvärr

 5. Beställde det nedersta men tyckte inte alls det var snyggt när jag fick hem det, lädret har helt olika färger och det satt konstigt på. Det med bred nosgrimma och vit fodring var däremot helt okej.

 6. Har den ”äldre” modellen av det övre i svart (och med äldre menar jag den tidigare utgåvan som har en nosgrimma som ser ut som den på den nedre bilden, lite rundad). Älskar mitt! Tycker det är bra kvalité och helt okej passform, förutom nosgrimman som är überstor i omkrets.
  Dock har mitt tappat färg på insidan av nosgrimman som numera är röd/lila och undersidan på nackstycket som är grönt, men vem ser det? 😛

 7. Det översta i den ljusbruna färgen, kastanj (som är på bilden) är väldigt ful färg i verkligheten..
  Min kompis köpte det men lämnade genast tillbaka det då det inte matchar till nånting och ser väldigt oranget ut..

 8. Tycker båda var super snygga! Dock är mitt favorit från hööks detta ——>http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300748&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

  Jag måste erkänna att jag är lite(ganska mycket) märkesnörd och skulle inte kunna tänka mig ett träns från hööks som tävlingsträns, men till vardags är det super snyggt!
  Blir lite arg på mig själv när jag skriver detta eftersom jag tycker många träns från hööks är jätte fina, men så är det tyvärr……

  1. Det i länken är också supersnyggt 🙂 Ja man blir lite märkesnörd… Jag är ju faktiskt också det, när det kommer till tävlingsutrustningen! /Maria

 9. Ja köpte ett träns på Hööks en gång, ett Claridge House (stavning?), de va av jättefin kvalité å höll sig i nästan nyskick hela tiden ja hade det i 6 år å ja skicka med det nä ja sålde ponnyn.
  Men nu har ja tyvärr blivit märkesnörd…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *