Har ni?

Har ni tävlat något i helgen? I såfall, vart, vilka klasser, hur har det gått?

Nu börjar jag ju längta efter att få rida igen… Det är sällan man får tillfälle att känna så vanligtvis. Det är lååångt kvar tills nästa tävlingssäsong!

  Bild från Hagfors 2010

/Maria

7 reaktioner på ”Har ni?”

  1. Jag var på en pay and jump med min unghäst i fredags i vinslöv=) Hoppade 70 och 80cm.. 3:je gången min 4åring är på pay and jump och första inomhus=)

  2. petar in med att jag var iväg förra helgen….ett par utanför placering…men domaren var stenhård…o jag kan inte begära hur mkt som helst i våran 3:e start….en Lb:1 på 60.34% men det var sista tävlingen i år….
    det är bara KM kvar i december… =) där ska vi förbättra oss =)

  3. Jag va också och tävlade förra helgen. Tror att jag och Maria S som kommenterat ovanför va på samma tävling i Gyttorp och red samma klass…? Vi gjode vår tredje start, LB:1 65,52% och en 4:e plats. Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *