Läget söndag

Idag har jag varit i stallet och jobbar på morgonen. Jag hade ställt om klockan, plus att klockan hade ställt om sig själv! Därför blev jag en timma sen till stallet. Malin hade redan fodrat och jag kunde släppa ut dem med en gång.

Det är ett riktigt ruggigt och grått väder idag. Arras har nu vilat i 1 1/2 vecka och idag var han lite små-tjock i benen, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att Arras inte rört så mycket på sig och med tanke på hur lite hästarna rör sig i hagen. Jag tog ut honom på en promenad och benen blev genast bättre. 

Tempen låg på 37,5 grader.

Jag antar att Arras kommer att få ta det lugnt nu i några veckor, eftersom det kan bli riktigt tråkiga följder om hästen blir dålig, hästarna kan ju faktiskt i värsta fall dö i detta virus.

Dags för jobb, ha en bra dag!

/Maria

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *