Plan framöver!

Nu när vi inte kommer att kunna träna på minst 4 veckor, så har jag bestämt att Mini ska få sin vintersemester nu. I vanliga fall brukar jag lägga den i januari, mest för att det är så vidrigt kallt att rida då.

Dock ska hon inte få vila helt och hållet, utan gå mer på ”halv-fart”. Mycket promenad, lättare tömkörning och jogging. Jag hade tänkt att hon får ta det lugnt i två veckor, kanske något mer. Tror det räcker. Jag tycker det är bättre att lägga in lite intervall-vila (kan man kalla det så? Alltså kanske vila 3 dagar i rad ibland) istället.

Hon är redan väldigt pigg, så jag får kanske sätta upp varningsskyltar till personalen som tar in och ut henne… 😉

Vinterpromenad!

// Emma

En reaktion på ”Plan framöver!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *