Fick ett tips från Charles!

Charles ringde mig nu på fredagskvällen och tipsade om att Ulrica Strindinger kommer till Stockholm och Dalarna i helgen.

Av henne kan man måttbeställa sina favoritstövlar, som sedan sys upp i Ungern om jag förstod det rätt och stövlarna går aldrig på mer än 4995kr oavsett vad man vill ha för design. 

Jag är i skåne nu och jobbar på söndag, så jag kan tyvärr inte åka dit, men jag tänkte ändå tipsa er om ni är intresserade!

Här kan ni kika in på hemsidanhttp://ridingboots.vpsite.se/default.html

/Maria

 

4 reaktioner på ”Fick ett tips från Charles!”

  1. Bara 4995kr? Det är nästan -60% av vad ett par Königs Sir skulle kosta enligt en butik jag pratade med på Annexet under Stockholm International Horse Show förra året, och de är ändå billiga i grundpriset.

    Kommer att maila lite frågor till er/dig Maria när jag har tid.
    Stort tack för tipset och länken!

  2. Wow, jag skulle gärna ha ett par bruna stövlar till vardags. Och så kan jag ha mina Cavallo på tävling. Synd att jag bor för långt bort:(

  3. Tänk er för innan ni beställer, det är sjukt lång leveranstid på dom stövlarna och även om hon hela tiden lovar att dom kommer ”nästa vecka” så har det ännu inte dykt upp några stövlar hos mig (trots löften och betalt handpenning) Snygga stövlar dock, om man har tålamod…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *