Känslig häst…!

Jag har en liten känslig poni-hest. När jag badar honom så är han väldigt noga med värmen på vattnet.

När jag tycker att det är ljummet, så kan Arras steppa runt i vattenspiltan och vara väldigt missnöjd. Höjer jag då värmen på vattnet, såpass att jag själv tycker att, det här verkar ju lite varmt, ja då står Arras som ett ljus!

Är det någon som känner igen sympomet?

/Maria

6 reaktioner på ”Känslig häst…!”

  1. Haha! Min häst är precis likadan. Jag kan duscha honom i samma temp som jag själv har på duschvattnet och då står han stilla som ett ljus och bara njuter. Men är vattnet närmare kroppstemperatur så duger det inte och han börjar skrapa i golvet och steppa runt.

  2. Japp, min märr ska dusch i närmare skållhett…
    Nä ja tycker det ä lagom tycker hon det ä för kallt…

  3. Ooooh ja! Skulle duscha min häst en gång (som jag gjort många gånger innan) och hon steppade runt, fram och tillbaka, i sidled och ja stod inte still för fem öre. Och när jag spolade på rumpan ryckte hon åt sig hela svansen och ”sjönk ihop”. Kunde inte förstå varför förrän jag kände på vattnet som råkade vara lite kallar än normalt. Stackars häst, så hädan efter känner jag alltid på vattnet och ser till så hon ser nöjd och glad ut över temperaturen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *