Globen – Here I come!

Sådärja! Nu har jag bokat och köpt biljett till clinicen som är på fredagen den 25:e november! Jag kommer gå själv och sitta uppe på taket i Globen, men det gör inget, jag kommer nog höra vad som sägs ändå…

Mässan kommer självfallet att besökas, och jag tror, om det inte är för mycket folk, att jag gör det under fredagen också. Tåget hem på lördag går relativt tidigt, och på mässan vill man ju ha gott om tid att strosa runt på… 😉

Är det någon läsare som ska på clinicen? Eller kanske gå någon annan dag?

Lite tråkigt att inte Maria följer med dock….

 

// Emma

11 reaktioner på ”Globen – Here I come!”

  1. Jag ska på hela dressyrspecialen (alltså alla tre dagarna). Mässan kommer jag att kolla på, men försöker mest kolla på utländska webbutiker för bättre priser då det ÄR dyrt i Sverige mer än vad folk egentligen vet. (Har tyvärr inga tips just nu på jättebra sidor).

    1. Jag har hört ryktas om någon engelsk sida som ska vara väldigt mycket billigare än i Sverige. Alltså på samma märken. Som vanligt kommer jag inte ihåg vad det heter…Eller vart jag hört/läst det… 🙁 //Emma

      1. Calevo.com är helt okej, men den är Tysklandsbaserad. Finns ett par engelska som är okej men det billigaste landet är nog ändå Holland tror jag, men holländskan är hm.. obefintlig.

  2. Japp, ska på clinicen! Brukar alltid gå på lördagens GP också, men skippar det i år då jag var så sent ute med att köpa biljetter=dåliga platser. Självklart ska även mässan besökas! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *