Patrik Kittel

Red idag Silvano i Lyon och fick i världscupkvalet 68,289%, med Edward Gahls ridstövlar!! Kittel hade tydligen glömt sina ridstövlar och fick låna Edwards.

Tydligen så har de samma storlek på ben och fötter då… Jag trodde i ärlighetens namn att Patrick var mycket längre och större än Edward, Edward som för övrigt är bland de smalaste människorna jag sett sedan andra världskriget. (Okej jag tog i lite där)

/Maria

4 reaktioner på ”Patrik Kittel”

 1. Usch vad jobbigt att glömma något så väsentligt som sina dressyrstövlar! Jag glömde min plastrång en gång och tyckte att det var världens undergång… 🙂

 2. På en dressyrtävling glömde jag hjälmen en gång, fick låna från ridskolan. Och på en hopptävling glömde jag sadelgjorden och även då fick jag låna från ridskolan. Den gick med nöd och näppe på. Mindre kul men hade tur att det löste sig 😉

 3. Ja kan toppa det med råge.
  En gång glömde ja stövlar, kavaj OCH tävlingsmappen hemma nä ja starta på en dressyrtävlig i Arvika, det ä liksom 8 mil enkel resa å vi va mer än halvvägs…
  Men hade turen att min underbara tränare skulle komma så hon åkte förbi hemma å hämta grejerna.
  Va lite svettig innan hon kom…
  Skyller på att ja gick upp 05.00, ä ingen morronmänniska 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *