Fick en fråga…

Fick en fråga för längesen som jag faktiskt glömde bort att svara på, förlåt!

Men det frågades iallafall vad jag tvättade det vita på benen med, för att det skulle bli vitt. Och jag använder samma schampo som till resten av hästen, fast på benen brukar jag skrubba lite extra med en piggborste med schampo i.

Mitt favoritschampo just nu är quick-color. Det är ett schampo som förstärker hästens naturliga färg, och faktiskt det funkar! Hästen får en helt annan lyster och lite ”djupare” färg. Första gången jag öppnade flaskan blev jag väldigt skeptisk, för det är mörklila till färgen. Men Mini är fortfarande brun, så jag tror inte det är någon fara.. 😉

Inhandlat på våran favoritsida xtremehorsemakeover.com

// Emma

5 reaktioner på ”Fick en fråga…”

  1. Min häst har fyra vita strumpor och jag använder vanlig grönsåpa. Det funkar superbra och är miljövänligt 🙂

    1. Det brukade jag oxå använda men nu kör jag samma över hela pållen. Min har ju inte sådär jättemycket vitt precis.. 😉 //Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *