Det gick!

Jag fick hjälp med att ta bort den fula plastrongen som hängde utanför fracken. Dels fick jag hjälp av Christian, men även Linn Ingvarsson (Dressyrmupparna) var så snäll och gjorde ett försök! Båda blev jättebra…

Bild nummer ett är Christians bild, bild nummer två är Linn´s!:

/Maria

11 reaktioner på ”Det gick!”

 1. Vad bra det blev när även tältet försvann.. =) skulle också vilja kunna sånt…äger tyvärr inte photoshop…

   1. Hade planerat att försöka ta bort tältet men har tyvärr inte haft tid. Pga stallet såklart. 🙁
    Tur att Linn hade tiden för det blev ett bra resultat.

    Maria, varför inte vara hjälpsam om man kan?
    Bör du väl ha märkt att jag är. 😉 Speciellt på mina kommentarer om Pikeur kläder. 😉

 2. Ta bort S:et också så blir det riktigt snyggt! Tror att det går att lägga ner lite mer tid på tälthörnet för att få det ännu mer naturligt. Jag hade gärna gjort det åt dig, men jag har grymt mycket att göra för tillfället!

  1. Varför klaga när man inte kan rätta till sådant själv? Stå i glashuset medan du kastar sten på rutorna ovan är inte en bra ide. :p

  1. Hehe fråga på, jag är 163 cm kort och Arras är lika hög i manken 🙂 (som gjorda för varandra :P)

   /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *